Herní fórum | FPScore | Český Quake 3
http://www.forum.fpscore.cz/

Nemůžu spustit FPScore
http://www.forum.fpscore.cz/viewtopic.php?f=81&t=694
Stránka 1 z 1

Autor:  Gore33 [ pon 09. bře 2015 20:32:17 ]
Předmět příspěvku:  Nemůžu spustit FPScore

Já jsem to nainstaloval všechno skvěle kromě toho že mi chybí msvcr100d, ten jsem opravil a teď se objevilo toto:
Příloha:
Bez názvu.png
Bez názvu.png [ 12.85 KiB | Zobrazeno 6732 krát ]


Někdo pls pomožte
Dík
Gore33

Autor:  Forest [ úte 10. bře 2015 20:25:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nemůžu spustit FPScore

A přesunul jsi knihonu msvcr100d.dll do c:/program files/fpscore 1.35b? Musí to být 32 bitová verze 10.0.40219.325 stáhnutá z http://www.dll.files.com V žádném případě to nesmí být starší verze.

Autor:  Gore33 [ úte 10. bře 2015 20:30:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nemůžu spustit FPScore

Forest píše:
A přesunul jsi knihonu msvcr100d.dll do c:/program files/fpscore 1.35b? Musí to být 32 bitová verze 10.0.40219.325 stáhnutá z http://www.dll.files.com V žádném případě to nesmí být starší verze.


Ano přesně tuto jsem stáhl.

Autor:  Forest [ stř 11. bře 2015 9:53:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nemůžu spustit FPScore

Zkus FPScore odinstalovat a stáhnout ho znova ze stahuj.cz Poté ho znova nainstaluj. Možná se ti to špatně stáhlo. Možná ti chybí i jiné knihovny. Zkus nainstalovat všechny .Net Frameworky a balíčky Visual C++ Redistributable

edit: Á tak se dívám ony to jsou osmičky! No zkus režim kompatibility. Zaškrtni Windows XP SP3

A co se stane, když dáš možnost ignorovat? Pokud nic z toho nepomůže, tak se obávám že si pro tento "skvělý" systém budeš muset sám buildnout FPScore přes micrsoft visual c++ studio z archivu kody.zip

Autor:  Gore33 [ stř 11. bře 2015 19:12:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nemůžu spustit FPScore

Forest píše:
Zkus FPScore odinstalovat a stáhnout ho znova ze stahuj.cz Poté ho znova nainstaluj. Možná se ti to špatně stáhlo. Možná ti chybí i jiné knihovny. Zkus nainstalovat všechny .Net Frameworky a balíčky Visual C++ Redistributable

edit: Á tak se dívám ony to jsou osmičky! No zkus režim kompatibility. Zaškrtni Windows XP SP3

A co se stane, když dáš možnost ignorovat? Pokud nic z toho nepomůže, tak se obávám že si pro tento "skvělý" systém budeš muset sám buildnout FPScore přes micrsoft visual c++ studio z archivu kody.zip


Děkuji mnohokrát. Už jdu pařit :D
Ale jediný problém je, že nikdo není na serveru :(

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/